Ingredienser
Kylling
3-4 kyllingesticks med rosmarin og citron pr. person
Bulgursalat
250 g Grov bulgur
1 Orange/gul peberfrugt
2 Tomat
½ Agurk
1 Avocado
1 Rødløg
1 bundt bredbladet persille
200 g Feta
Citron aioli
2 dl mayonnaise
2 fed hvidløg
½ citron, saft og skal derfra
Purløg
Salt og peber
Pynt
Timian
Tilberedning
Kog bulgur efter anvisning på emballage og lad det afkøle. Snit herefter peberfrugt, tomat, agurk, avocado og rødløg i mundrette stykker samt hak persillen fint. Bland det hele sammen med bulgur og smuldret feta.
Bland mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft og citronskal i en skål. Smag til med salt og peber – evt. også med citron. Pynt citron aiolien med purløg. Denne kan med fordel laves allerede dagen før og sættes i køleskabet.
Tilbered kyllingesticks i enten ovnen i ca. 10-12 minutter ved 210 grader eller ca. 3 minutter i frituren ved 180-190 grader.
Server kyllingesticks med bulgursalat og citron aioli – velbekomme!