Logo

Kyllingesticks med bulgursalat og citron aioli

4 portioner

Ingredienser

Kylling

3-4 kyllingesticks med rosmarin og citron pr. person

Bulgursalat

250 g Grov bulgur

1 Orange/gul peberfrugt

2 Tomat

½ Agurk

1 Avocado

1 Rødløg

1 bundt bredbladet persille

200 g Feta

Citron aioli

2 dl mayonnaise

2 fed hvidløg

½ citron, saft og skal derfra

Purløg

Salt og peber

Pynt

Timian

 

Tilberedning

Kog bulgur efter anvisning på emballage og lad det afkøle. Snit herefter peberfrugt, tomat, agurk, avocado og rødløg i mundrette stykker samt hak persillen fint. Bland det hele sammen med bulgur og smuldret feta.

Bland mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft og citronskal i en skål. Smag til med salt og peber – evt. også med citron. Pynt citron aiolien med purløg. Denne kan med fordel laves allerede dagen før og sættes i køleskabet.

Tilbered kyllingesticks i enten ovnen i ca. 10-12 minutter ved 210 grader eller ca. 3 minutter i frituren ved 180-190 grader.

Server kyllingesticks med bulgursalat og citron aioli – velbekomme!

Kyllingesticks med bulgursalat og citron aioli