Logo
Topbanner Danpo 1920X700px Verdenskort 2

Eksport

Danpo er en del af Scandi Standard, som er den førende producent af kølede, frosne og ready-to-eat kyllingeprodukter i de nordiske lande og Irland. Vi eksporterer til adskillige markeder, f.eks. Europa, Asien og Afrika.

Topbanner Danpo 1920X700px 72Ppi THCP

Ready-to-eat produkter

Vi tilbyder bl.a. et fantastisk udvalg af ready-to-eat produkter, såsom nuggets, burgere, vinger og meget mere. Vi synes selv det er verdens bedste og mange er enige med os. 

Kataloger

Fordyb dig i vores produktkataloger, hvor du kan finde god burgbar information og et spændende udvalg af produkter.

Om Scandi Standard

Danpo er en del af Scandi Standard, som er den førende producent af kølede, frosne og ready-to-eat kyllingeprodukter i de nordiske lande og Irland.

Hvorfor alle elsker kylling

God smag • Perfekt til et godt hjemmelavet måltid • Mættende • Nem og hurtig at tilberede • Klimavenligt kødprotein • Det er sundt • Noget alle kan lide • Friskt • Kan sammensættes med (næsten) alt • Rester kan nemt bruges dagen efter (undgå madspild).

Når du vælger vores kylling, får du tilmed kvalitet. 

Om Danpo

Danpo har i over 50 år været en førende aktør inden for dansk kyllingeproduktion og er bredt anerkendt som en leder inden for vigtige områder som dyrevelfærd, kvalitet og bæredygtighed. Vi sætter den højeste standard indenfor kyllingeproduktion og det er vi stolte af!

Kylling er et klimavenligt kødvalg

 Forbruget af kylling forventes at fortsætte med at stige i de næste ti år. Én årsag hertil er, at klimapåvirkningen fra kyllinger er betydeligt lavere sammenlignet med andre animalske proteiner. 

Kilde: "CONCITO (2021): Den store klimadatabase, version 1" - eller følgende versioner. 

Læs mere om CO2-aftrykket for kylling her

Ansvarlighed & bæredygtighed

Vores ambition er at være førende i branchen, når det kommer til dyrevelfærd, og at levere sunde kyllingeprodukter med så lav en klimapåvirkning som muligt. Vi påtager os ansvar for vores indvirkning på mennesker og miljøet gennem hele værdikæden.

Kvalitetskylling

Danpo tilbyder nogle af de bedste kvalitetskyllinger, der er tilgængelige. Vores ambition er at være førende inden for branchen med hensyn til dyrevelfærd og levere sunde kyllingeprodukter med så lav en påvirkning på klimaet som muligt.