Logo
Topbanner 1920X700px 72Ppi Foodservice 3

Foodservice DK

Server kylling i dit professionelle køkken, da det er proteinrigt, fedtfattigt og et klimavenligt kødvalg — og naturligvis fordi det smager vidunderligt!

Kataloger

Fordyb dig i vores produktkataloger, hvor du kan finde god brugbar information og et spændende udvalg af vores kyllingeprodukter.

Om Danpo

Danpo har i over 50 år været en førende aktør indenfor dansk kyllingeproduktion og er bredt anerkendt som en leder indenfor vigtige områder som dyrevelfærd, kvalitet og bæredygtighed. Vi sætter den højeste standard indenfor kyllingeproduktion og det er vi stolte af!

Hvorfor alle elsker kylling

God smag • Perfekt til et godt hjemmelavet måltid • Mættende • Nem og hurtig at tilberede • Klimavenligt kødprotein • Det er sundt • Noget alle kan lide • Friskt • Kan sammensættes med (næsten) alt • Rester kan nemt bruges dagen efter (undgå madspild).

Når du vælger vores kylling, får du tilmed dansk kvalitet.   

Ansvarlighed & bæredygtighed

Vores ambition er at være førende i branchen, når det kommer til dyrevelfærd, og at levere sunde kyllingeprodukter med så lav en klimapåvirkning som muligt. Vi påtager os ansvar for vores indvirkning på mennesker og miljøet gennem hele værdikæden.

Kylling er et klimavenligt kødvalg

 Forbruget af kylling forventes at fortsætte med at stige de næste ti år. Én årsag hertil er, at klimapåvirkningen fra kyllinger er betydeligt lavere sammenlignet med andre animalske proteiner. 

Kilde: "CONCITO (2021): Den store klimadatabase, version 1" - eller følgende versioner. 

Læs mere om CO2-aftrykket for kylling her

Vores kyllinger

Vi tilbyder både konventionelt opdrættede, velfærdsopdrættede, fritgående og økologisk opdrættede kyllinger. Vi er markedsleder på området for langsomt voksende kyllinger, og vores fritgående og økologiske kyllinger lever op til ECC-kravene. Vi tilbyder også konventionelle kyllinger, da det efterspørges i markedet og hos forbrugerne. Uanset kyllingetype, så er det vigtigt for os, at alle kyllinger har det godt. 

Vi støtter Julemærkehjemmene

Hos Danpo har vi siden 2014 støttet Julemærkehjemmene. Vi ved, at sundhed handler om mere, end hvad vi spiser: Det handler også om et liv i balance med en sund kost, motion og en afbalanceret livsstil.

Kvalitetskylling

Danpo tilbyder nogle af de bedste kvalitetskyllinger, der er tilgængelige. Vores ambition er at være førende indenfor branchen med hensyn til dyrevelfærd og levere sunde kyllingeprodukter med så lav en påvirkning på klimaet som muligt.