Logo

Vi støtter Julemærkehjemmene

Hos Danpo har vi siden 2014 støttet Julemærkehjemmene. Vi ved, at sundhed handler om mere, end hvad vi spiser: Det handler også om et liv i balance med en sund kost, motion og en afbalanceret livsstil.

Vi påtager os et medansvar

Vi støtter Julemærkehjemmene med kylling, så børnene får sunde, fedtfattige og nærende proteiner. Derudover har vi doneret padelbaner til Julemærkehjemmene. Vi har valgt padeltennis, da det er en sport, der passer rigtig godt til børnene på Julemærkehjemmene. Det er let at lære og er mindre krævende end andre ketcher-sportsgrene.

”Vi har alle et ansvar. Danpo har et medansvar for det samfund, vi lever i. Og vi ser et klart værdifællesskab med Julemærkehjemmene, som understøtter de værdier, der også er os nærmest: Madglæde, nærvær omkring måltidet og et godt og sundt liv.”, udtaler Anne Gitte Elbronn, Marketingchef hos Danpo.

Når vi som virksomhed støtter Julemærkehjemmenes arbejde, er vi også med til at bakke op om FN's verdensmål. Julemærkehjemmene har valgt tre verdensmål, som de fokuserer særligt på i vores arbejde med at hjælpe børn.

Verdensmål 3: Sundhed og trivsel

Verdensmål 10: Mindre ulighed

Verdensmål 17: Partnerskaber for handling

Julemærkehjemmene

Kort om Julemærkehjemmene

Hvert år hjælper de op mod 1.000 børn i Danmark i alderen 7-14 år. Børnene kæmper typisk med mobning, lavt selvværd og ensomhed. Børnene får et 10-ugers ophold på et af de fem Julemærkehjem. Målrettede tiltag sikrer, at den gode udvikling fortsætter efter opholdet. 

Sådan går det børnene et år efter deres ophold på et Julemærkehjem:

4 ud af 5 børn oplever IKKE mobning

2 ud af 3 børn er nu glade for deres liv

3 ud af 4 børn har en god tro på sig selv

Danpo Støtter JMH Logo 640X426px 72Ppi