Logo
Topbanner 1920X700px 72Ppi FS Brands

Brands

Vi tilbyder kvalitetsprodukter inden for forskellige brands. Alle vores produkter har en høj standard, så du er garanteret høj kvalitet, uanset hvad du vælger.

The Happy Chicken Project

Happy Chicken produkter er lavet af langsomt voksende velfærdskylling fra Danmark. Det er dermed dansk kvalitet og bedre danske dyrevelfærdsstandarder. Produkterne er produceret og pakket i Danmark, så der er sikret et ekstremt højt niveau af gennemsigtighed og fødevaresikkerhed.

  

The Happy Chicken Project er et brand under Danpo.

Danpo

Danpo produkter er lavet af konventionel kylling fra Danmark. Det er dermed dansk kvalitet og danske dyrevelfærdsstandarder. Produkterne er produceret og pakket i Danmark, så der er sikret et ekstremt højt niveau af gennemsigtighed og fødevaresikkerhed.

Rokkedahl 

Rokkedahl produkter er lavet af langsomt voksende velfærdskylling (herunder også fritgående og økologisk) fra Danmark. Det er dermed dansk kvalitet og bedre danske dyrevelfærdsstandarder. Produkterne er produceret og pakket i Danmark, så der er sikret et ekstremt højt niveau af gennemsigtighed og fødevaresikkerhed.

    

Rokkedahl er et brand under Danpo.

Your Chicken

Your Chicken produkter er lavet af konventionel kylling fra Europa. Det er dermed europæisk kvalitet og europæiske dyrevelfærdsstandarder. Produkterne er produceret og pakket i Danmark, så der er sikret et ekstremt højt niveau af gennemsigtighed og fødevaresikkerhed.

YC 4