Logo
Topbanner 1920X700px 72Ppi Retter Fra Dansk Landkylling 2

Om Scandi Standard

Danpo er en del af Scandi Standard, som er den førende producent af kølede, frosne og ready-to-eat kyllingeprodukter i de nordiske lande og Irland.

Better together

Danpo er en del af Scandi Standard, som er den førende producent af kølede, frosne og ready-to-eat kyllingeprodukter i de nordiske lande og Irland.

Vi arbejder ud fra princippet "Better Together", hvor vi udveksler viden, erfaring, indsigter, innovation og kompetencer på tværs af virksomheder og landegrænser til fælles gavn og værdiskabelse for vores globale kunder og forbrugere. 

Dagligt sikrer vi, i alt hvad vi foretager os, at vores produkter lever op til de højeste standarder inden for kvalitet, innovation og bæredygtighed. 

Vores velkendte mærker inkluderer Danpo, Kronfågel, Den Stolte Hane, Manor Farm og Naapurin Maalaiskana. Vores kunder findes inden for detailhandel, fødevareservice og fødevareindustri sektorerne, og vi eksporterer til adskillige lande.

Scandi Standard Logoer 640X426px 72Dpi

Vores markeder

Scandi Standards hjemmemarkeder består af de nordiske lande og Irland. I disse lande har vi vores produktionsanlæg. Alle markeder er præget af en høj grad af national stolthed over lokalt producerede produkter, og Scandi Standards mærker er velkendte og har en stærk position på hvert marked. Vi eksporterer også til adskillige markeder, f.eks. Europa, Asien og Afrika.

Verdenskort 640X426px 72Dpi U Bg 1

Scandi Standard eksporterer til mere end 40 markeder

Her er et udvalg af vores markeder

Kort