ingredienser
500 g kyllingekebab
1 løg
4 fed hvidløg
4 gulerødder
2 røde peberfrugt
2 dåser hakkede tomater
45 g tomatpuré
9 dl vand
1 hønsebouillonterning
1 tsk. tørret oregano
½ paprika
400 g pasta
100 g frisk spinat
200 g flødeost
Salt og peber
Serveringsforslag
100 g Parmesan
½ bundt basilikum
Tilberedning
Start med at hakke løg og hvidløg fint. Gulerødderne og peberfrugterne skæres i fine, mundrette skiver.
Brun herefter kyllingekebabben en smule af i en gryde og kom det i en skål, indtil det skal bruges i retten igen. Brug den samme gryde til at svitse løg og hvidløg med lidt olie, til de er gyldne. Herefter tilsættes oregano og paprika, som blandes rundt. Kom nu gulerødder, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpure, vand, hønsebouillonterning og pasta i gryden, og lad retten komme op at koge, hvor den derefter skal simre i 10-15 minutter til pastaen er al dente (se hvor lang tid pastaen skal have på emballagen).
Til allersidst tilsættes flødeost, som røres rundt i retten, og dernæst spinat og kyllingekebabben. Dette varmes op, og retten smages til med salt og peber.
One pot kebabpasta serveres med parmesan og basilikum på toppen – velbekomme!