Ingredienser
Kylling
3-6 bites pr. person
Salat
200 g kogte ris
100 g rød spidskål
½ mango
2 gulerødder
100 g edamamebønner, optøet
2 spsk. syltede rødløg
2 tsk ristede sesamfrø
Chili mayo
12 spsk. Mayonnaise
4 spsk. Chili sauce
Lidt salt
Pynt
Brøndkarse
Tilberedning
Kog risen efter anvisning på emballagen og lad det afkøle.
Klargør alle grøntsager. Spidskål snittes fint, mango skæres i mundrette stykker og gulerødder rives.
Bland alle ingredienserne sammen til chili mayoen og smag til med salt. Den sættes på køl, indtil Bites er færdig. Kan med fordel laves dagen før og sættes i køleskabet.
Tilbered bites i enten ovnen i ca. 10-12 minutter ved 210 grader eller ca. 3 minutter i frituren ved 180-190 grader.
Risene kommes nederst i skålen, og grøntsager og Bites anrettes fint ovenpå. Chili mayoen serveres i en skål ved siden af - Velbekomme!