Ingredienser
450 g pulled chicken
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk kanel
1 tsk stødt koriander
1 spsk. Paprika
0,50 tsk chiliflager eller cayenne peber
2 fed hvidløg, finthakket
2 løg, finthakket
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure (lille)
1 dåser kidneybønner
2 dl hønsebouillon
30 g mørk chokolade
3 spsk. Olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Nachos chips
Ris
Cremefraiche 18 %
Tilberedning
Løg og hvidløg hakkes fint og steges sammen med en smule olie i en gryde. Når det har fået lidt farve, tilsættes krydderierne, som steges videre i et par minutter. Dernæst tilsættes hakkede tomater, tomatpure, kidneybønner og hønsebouillon. Lad det simre i 30 minutter.
Mens saucen simrer, steges pulled chicken let på en middelvarm pande, indtil det er gennemvarmet. Når saucen har simret i 30 minutter, blandes pulled chicken i og lader det simre videre i yderligere 5 minutter. Det smages til med chokolade, salt og peber.
Kan med fordel serveres med ris, nachos chips og creme fraiche – velbekomme!