Ingredienser
800 g inderfilet med kokos panering
4 fed hvidløg
1 løg
4 cm. frisk ingefær
6 spsk. Rød karrypasta
2 dåser kokosmælk
2 spsk. Sukker
2 spsk. Fiskesauce
Salt og peber
Limesaft
250 g nudler
500 g frosne wok grøntsager
Pynt
Snittede forårsløg
Lime
Tilberedning
Hak løget fint, pres hvidløgene og riv ingefæren først. Opvarm en wok eller almindelig pande med olie og svits de tre ingredienser samt karrypasta kort. Tilsæt herefter kokosmælk, sukker og fiskesauce og lad det simre i 20 minutter. Smag til med salt, peber og limesaft undervejs.
Mens retten simrer, tilberedes inderfileterne i ovn ved 220 garder i 10-15 minutter eller friture ved 180-190 grader i ca. 4 minutter samt nudlerne koges efter pakkens anvisninger. Skær inderfileterne ud i skiver.
Tilsæt de frosne wokgrøntsager efter de 20 minutters simretid og vend dem i retten, indtil de er varme.
Server nudler med sauce og inderfilet i skiver. Pynt retten med snittede forårsløg og lime – velbekomme!