Logo

Pappadelle med kylling, svampe og parmasanchips

4 portioner

Kylling fra Danpo er dansk kylling

Ingredienser

6-8 Danpo kyllingeinderfileter

Olivenolie til stegning

2 hakkede skalotteløg

250 g blandede svampe

1 fed hvidløg

1 dl tør hvidvin

25 g smør

250 g pappadelle eller anden pasta

Salt, peber

Hakket persille

Evt. nogle dråber trøffelolie

 

Parmasanchips

1 stykke hel parmesan

 

Tilberedning

Skær inderfileter i tern, og svits i olie på en pande. Tilsæt hakket skalotteløg, hvidløg og krydr med salt og peber. Tilsæt svampe og svits endnu nogle minutter. Kom hvidvin ved og lad det koge næsten helt væk. 

Kog pastaen som anvist. Bland pasta og smør med kylling, smag til med salt og peber, drys med hakket persille og dryp evt. med lidt trøffel-olie. Server straks med parmesanchips og evt. brød.

Parmasanchips

Høvl lidt af parmesanosten i flager med en ostehøvl og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag osten nogle min. ved 225°C, til chipsene er gyldne og sprøde.

Pappadelle med kylling, svampe og parmasanchips