Logo

Kyllingelårsteak med ristede rodfrugter

10 portioner

Saftig og smagfuld dansk lårsteak fra Danpo.

Ingredienser

10 Lårsteaks

Ristede rodfrugter

 

Tilberedning

Salt og krydr kyllingesteaken efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

Ristede rodfrugter

Velbekomme! 

Kyllingelårsteak med ristede rodfrugter