Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingelasagne med filet, spinat, squash og gulerødder

10 portioner

Kyllingelasagne med filet, spinat, squash og gulerødder af dansk kylling fra Danpo

Ingredienser

10 stk. Danpo Minutfilet

2,5 pk. lasagneplader

1,6 l bechamelsauce

9 gulerødder

2 squash

1 kg frosset spinat/ frisk spinat

Revet ost

Salt og peber

 

Tilberedning

Tø spinat op, steg fileterne kort på panden på begge sider.

Gulerødder og squash skæres i strimler og blanceres kort i kogende saltet vand. Vandet vrides ud af spinaten, hvis der anvendes frossen spinat

Lav lasagnen med de forskellige lag, skær evt. fileterne i strimler – og bag i ovn ved 140° ca. 1 time.

Velbekomme!

 

Tip: For det bedste resultat - saml den dagen før og stil på køl. 

Kyllingelasagne med filet, spinat, squash og gulerødder