Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingefilet gratineret med parmesan og marineret kålsalat

10 portioner

Saftig og smagfuld dansk kylling fra Danpo.

Ingredienser

10 stk. kyllingefilet

Salt, peber

1 tsk. olie

75 g. frisk parmesan

2½ spsk. sorte sesamfrø

 

Marineret kålsalat

30 – 40 stk. rosenkål

2 mellemstore blomkål

1½ rød spidskål

250 g rød mangold salat

1 spsk. dijon sennep

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. olie


Tilberedning

Drys kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i olie på panden. Fordel parmesan og sorte sesam frø ovenpå kyllingen, og lad det stå et øjeblik til osten er smeltet.

Del rosenkålene i halve, damp dem 2-3 minutter og køl dem straks af i koldt vand. Del blomkålen i buketter og skær buketterne i grove skiver. Snit spidskålen groft. Bland de tre slags kål med mangold salaten.

Rør dijon sennep, hvidvinseddike og olie sammen og hæld marinaden over kålsalaten.

Skær kyllingen i tynde skiver og server med den marinerede kålsalat.

Velbekomme! 

Kyllingefilet gratineret med parmesan og marineret kålsalat