Logo

Kylling burger med bacon og cremet romaine salat

4 portioner

Ingredienser

Ca. 600 g Danpo kyllingfilet, delte 

1-1½ stk. romaine salat 

40-60 g hakket løg 

2-3 spsk. hakket persille

80-120 g mayonaise

Ca. ½ dl Balsamico 

ca. 20 g sennep

1 tsk. lille reven peberrod

Salt, peber

3-4 blomme tomater

Ca. ¼ agurk i tynde skiver

4 stk. groft toastbrød

8 skiver bacon

Evt. friske krydderurter

 

Tilberedning

Del kyllingfileterne en gang på tværs, så der bliver 2 skiver og krydr med salt og peber. Steg dem i olie på pande eller på grill.

Imens skæres det vaskede romanie salat i fine strimler.
Løg og persille hakkes.

Mayonaisen blandes med basamico, sennep, reven peberrod og smages til med salt og peber.

Salat, persille og løg vendes i mayonaiseblaningen.

Tomaterne og agurk skæres i skiver.

Toastbrød ristes og smøres med mayonaiseblandingen.

Bacon steges til de er sprøde. Lad dem dryppe på papirservietter.

Saml burgerne.

Kylling burger med bacon og cremet romaine salat