Logo

Kylling i wok med nudler

4 portioner

Ingredienser

Ca. 600g Danpo kyllingefilet eller strimler

2 spsk. sesamolie

1 broccoli i buketter

2 skivede rødløg

1 strimlet rød peberfrugt

Ca. 250g strimlet kinakål eller 150g strimlet hvidkål

2 revne eller snittede gulerødder

1 pakke søde ærter ca. 50g (deles)

2-3 fed hvidløg i tynde strimler

1 tsk rød karrypasta (eller pulver)

3 spsk. sojasovs

3 spsk. sød chili

1 økologisk lime

Salt

2 pakker nudler

1 spsk sesamfrø

Evt. frisk basilikum og koriander

 

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra. Varm en wok eller stegepande, tilsæt olie og steg kyllingen cirka 5-6 minutter.

Tilsæt grøntsagerne. Start med broccoli og svits i ca. 2 minutter. Derefter tilsættes løg, peberfrugt, kina- eller hvidkål, gulerødder, ærter, slut af med hvidløg. Det hele svitses yderligere nogle minuter.

Tilsæt karrypasta, soja, sød chili. Kog yderligere 1 minut og vend nudlerne. Smag til med salt, saft og skal af limefrugt. Drys med sesamfrø og evt. frisk basillikum og koriander.

Kylling i wok med nudler