Logo

Grillet kylling svøbt i pancetta med ærtepesto (1)

4 portioner

Ingredienser

4 stk Danpo fileter

2 tsk. tørret rosmarin eller 1 kvist frisk

8 skiver pancetta

 

Ærtepesto

400 g grønne ærter

2 fed knust hvidløg

Citronskal fra ½ citron

½ dl citronsaft

½ dl olivenolie

1 dl frisk revet parmesan
Salt og peber

 

Tilbehør

Grillede brød samt romainesalat blandet med frisk mozzarella og basilikum

Tilberedning

Drys fileterne med rosmarin og pak dem ind i pancetta. Grill fileterne direkte i 5-6 minutter på hver side.

Findel ærter, hvidløg, citronskal, citronsaft og olivenolie med en stavblender. Rør parmesanosten i, og smag til med salt og peber. 

Server pestoen til kyllingen sammen med salat og brød.

Grillet kylling svøbt i pancetta med ærtepesto (1)