Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler

Danske kyllinge nuggets fra Danpo med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler

10 portioner
Ingredienser

60 stk. nuggets

2½ spsk. kokosolie

2-3 spsk. karry

1½ l. kogte ris

1 spsk. salt

2 store røde peberfrugter

1½ dl. rosiner

2 fennikel

4 spsk. æblecidereddike

4 spsk. flydende honning

2½ dl. mandler

1 spsk. salt

1½ dl. persille

 

Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler


Tilberedning: Steg nuggets efter anvisning på emballagen.

Smelt kokosolie i en gryde, tilsæt karry og svits af i ca. 1-2 minutter ved høj varme. Tilsæt ris og salt, og steg det med i 3-4 minutter.

Skær peberfrugt i små tern og steg dem med risene, ca. 1 minut. Tilsæt til sidst rosiner, og tag gryden af varmen. 

Snit fennikel i ultra tynde skiver og læg skiverne i en blanding af æblecidereddike og honning.

Læg mandlerne i en si og skyl dem med kogende vand. Læg dem i en frysepose sammen med salt, og ryst det godt rundt, så saltet bliver fordelt. Bred mandlerne ud på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ca. 10 minutter ved 125º. Lad dem afkøle let.

Server Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel og salte mandler, og pyt med persille.