Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt lårfilet med parmesanstegte grøntsager og grov ærtemos

Saftig og smagfuld dansk kylling fra Danpo.

10 portioner

Ingredienser

20 stk. stegt lårfilet

 

5 røde peberfrugter

5 porrer

1 kg rosenkål

3 små squash

1 spsk. olie

2½ dl. fintrevet parmesan

 

1 kg ærter (frosne)

2½ dl. græsk yoghurt

2½ spsk. persille

Salt og friskkværnet peber

Stegt lårfilet med parmesanstegte grøntsager og grov ærtemos

Tilberedning

Tilbered lårfilet efter anvisning på emballagen.

Skær peberfrugt i kvarte, porrer i skiver, rosenkål i halve og squash i tynde skiver. Pensl olien på grøntsagerne i et meget tyndt lag, og fordel alle grøntsager på en bageplade med bagepapir. Drys revet parmesan over og steg grøntsagerne i ovnen ca. 25 minutter ved 200ºC.

Kom de frosne ærter i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad dem stå ca.10 min. og hæld vandet fra. Kom ca. 2/3 af ærterne i en blender sammen med yoghurt, persille, salt og peber. Blend i ca. 1 minut, og hæld ærtemosen i en skål. Bland godt med resten af de hele ærter.

Server stegt lårfilet med parmesanstegte grøntsager og grov ærtemos, samt f.eks. en god pesto og lidt brød eller pasta.