Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegte kyllingespyd med stegte nudler

Danske kyllingespyd fra Danpo er en hel inderfilet.

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

1000 g. nudler

2 store løg

250 g. sukkerærter

5 røde peberfrugter

250 g. babymajs

½ l. edamame bønner (frost)

½ dl. sesamolie

25 g. finthakket ingefær

2½ spsk. finthakket rød chili

3-5 fed presset hvidløg

Frisk koriander

Stegte kyllingespyd med stegte nudler

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Kog nudler efter anvisning på pakken og hæld dem i et dørslag til afdrypning. Skær løg, sukkerærter, peberfrugter og babymajs i lange, tynde strimler. Læg edamame bønner i en lille skål og overhæld dem med kogende vand, og lad dem trække ca. 5 minutter, til de er tøet op.

Opvarm sesamolien i en wok eller dyb pande og steg ingefær, chili og hvidløg i ca. 1 minut. Tilsæt de kogte nudler samt grønsager og steg det hele sammen i 1-2 minutter ved høj varme.

Server kyllingespyd med stegte nudler, frisk koriander og en god chilisauce.