Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegte kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og lækkert brød

Danske kyllingespyd fra Danpo er en hel inderfilet.

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

2½ dl. hakket persille

5 spsk. valnødder

5 spsk. revet parmesan

2½ dl. olie

1 spsk. citronsaft

½ l. creme fraiche

Salt og friskkværnet peber

5 st. hjertesalat

250 g. rød snackpeber

5 tomater

2½ dl. oliven

Stegte kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og lækkert brød

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning:

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Pesto: Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.

Cremet peberdip: Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.

Salat: Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.

Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.