Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt filet med skind og bønnesalat

10 portioner

Saftig og smagfuld dansk kylling fra Danpo.

Ingredienser

10 stk. stegte Danpo fileter med skind

1 kg. grønne bønner

250 g. forårsløg

150 g. soltørrede oliven

100 g. soltørrede tomater

200 g. marinerede hvidløg

350 g. fetaost i blok

Basilikum

Jomfruoliven olie


Tilberedning

Steg fileterne i ovn eller på pande til de er varme.

Kog bønner og forårsløg i 3 minutter i letsaltet vand og afkøl herefter i et dørslag under rindende vand. Lad grøntsagerne afdryppe godt. Vend de kogte grøntsager med soltørrede oliven, soltørrede tomater og marinerede hvidløg. Dryp med jomfruoliven olie og pynt med fetaost skåret i rustikke tern og blade af basilikum.

Server med friskbagt brød.

Du kan naturligvis også bruge en almindelig filet uden skind til denne ret.

Velbekomme!

Stegt filet med skind og bønnesalat