Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Fyldt kyllingebryst med rødbederåkost

10 portioner

Ingredienser

10 stk Danpo kyllingefilet

100 g smør

4 fed hvidløg

2 bundt basilikum

Saften og reven skal fra 1 citron

Salt og peber

 

Rødbederåkost

1 kg rødbeder

100 g solsikkekerner

2 dl olie

2 spsk sennep

4 spsk balsamico

2 æggehvider (evt. pasteuriseret)

2 tsk sukker

Salt og peber

Tilbehør

Brød

 

Tilberedning

Rør smør, finthakket hvidløg, basilikum, citronsaft og revet citronskal sammen. Stil det på køl i ca. 1 time.

Lav en lomme i kyllingefileten og fordel smørret heri. Pensl kyllingerne med olie og salt, og steg dem ved 180° C i ca. 25 minutter.

Rist solsikkekernerne i ovnen ved ca. 180° C, til de er gyldne. Rør æggehvide, sennep, balsamico og sukker sammen. Pisk olien i, og spæd evt. til med lidt vand.

Tilsæt solsikkekernerne og strimlet rødbeder, og lad det trække i ca. 30 minutter.

Server salaten til kyllingen sammen med brød.

Velbekomme!

Fyldt kyllingebryst med rødbederåkost