En lille tortilla pandekage med kokos-karry marineret kylling inderfilet, mango, salsa og lækker karry-kokoscreme på toppen. En flot og indbydende anretning til hverdag eller en festlige anledning.
Ingredienser
Kylling
400 g kylling inderfilet
Karry-kokosmarinade
2 dl cremet kokosmælk
1 spsk. karrypasta fx Tandoori eller tikka masala
2 spsk. limesaft
2 spsk. hot mangochutney
Salt og peber
Salsa
1/2 agurk
50 g rødløg
150 g tomat
Salt og peber
1 spsk. mynteblade
Fyld til tortillas
Salat
Spidskål
1 lille moden mango
8 stk. mini tortilla
Ristet kokoschips/flager
Frisk mynte
TILBEREDNING
Rør kokosmælk, karrypasta, limesaft og mangochutney sammen og hæld halvdelen hen over kyllingen.
Lad kyllingen trække mindst 30 min. mens resten gøres klar.
Varm resten af marinaden op under omrøring og smag til med ekstra mango, karry og limesaft.
Skær agurk i små tern og bland med hakket rødløg og grofthakket tomat uden kerner. Krydr med salt, peber og hakket mynteblade.
Bræk salaten i mindre stykker og bland med snittet spidskål. Skræl mangofrugten, skær kødet fri af stenen og skær det i mindre stykker.
Steg inderfileterne 3 min. på hver side på grillen eller på en pande.
Lun tortilla pandekagerne og fordel salat, mange, kylling og salsa ovenpå. Dryp med lun karry-kokoscreme og pynt med ristet kokoschips og frisk mynte. Server straks.