Logo

Luksussalat med kylling, grillede asparges, croutoner, æbler og parmesanflager

2 portioner

Opskriften er udviklet af: mad_med_m

Ingredienser

Salaten
1 pk. brystfilet
Frisk asparges
1 æble
1 avokado
Purløg
Parmesanflager
Sort sesam

Hvidløgs croutoner
1 surdejsbaguette
Hvidløg
Flagesalt
Olie

Dressing
1 dl 18% cremefraiche
4 små ansjosfileter
2 spsk. citron
40 gram revet parmesan
1 tsk. Dijon sennep
1 lille fed hvidløg
Salt og peber

TILBEREDNING

Bank brystfileterne flade med en kødhammer så de ca. er 7 mm tyk. Steg dem på panden ca. 3 min. på hver side. Grill asparges og skær æblet i tynde både. Skær purløg og avokado i tynde skiver.

Lav dressingen: cremefraiche og ansjoser blendes, resten af ingredienserne vendes forsigtigt i dressingen. Smag til med salt og peber.

Lave hvidløgscroutonerne: skær surdejsbaguetten i tynde skiver og pensl skiverne med en blanding af olie, knust hvidløg og en god flagesalt. Bag croutonerne i ovnen ved 200 grader indtil de er sprøde.

Anret salaten og drys parmesanflager, croutoner og sesam over og anbring kyllingen på toppen af salaten. Server med den lækre dressing.

 

 

 

 

Luksussalat med kylling, grillede asparges, croutoner, æbler og parmesanflager