Logo

Kylling med svampe & skalotteløg

4 portioner

Saftig og smagfuld dansk kylling fra Danpo.

Ingredienser

6-8 Danpo kyllingeoverlår

1 pakke bacon

12 fed hvidløg

16 små skalotteløg

1/2 kg svampe, gerne forskellige

Olivenolie

Salt, peber

3 timiankviste eller 1 tsk tørret timian

2 laurbærblade

 

Tilberedning

Læg overlårene i en bakke/bradepande.

Halver baconskiverne og læg dem imellem kyllingestykkerne.

Sæt bakken i ovnen 20 min. ved 175ºC.

Pil hvidløgsfeddene og skalotteløgene.

Rens svampene og skær de største i lidt mindre stykker.
Steg hvidløg, skalotteløg og svampene et par minutter i olivenolie, og krydr med timian og laurbærblade.

Kom blandingen i bakken med kylling og bacon. Sørg for at baconstykkerne ligger øverst, så de bliver sprøde.

Steg endnu 20 min. og server med lunt brød og evt. lidt grøn salat.

Kylling med svampe & skalotteløg