Logo

Kyllingekotelet med ramsløg kartoffelmos, kyllingecremesauce og bagte rodfrugt

4 portioner

Ingredienser

4 stk Danpo kyllingekoteletter

 

Kartoffelmos med ramsløg

800 g kartofler

5 g ramsløg ( frisk eller tørret)

1,5 dl mælk

70 g smør

Salt og peber

 

Bagte rodfrugter

150 g persillerødder

150 g gulerødder

1-2 spsk honning 

1 spsk hvid balsamico

 

Kyllingecreme

1 l kyllinge fond 

1 dl l piske fløde 

70 g smør

Salt og peber

 

Tilberedning

Steg persillekoteletterne i ovn ved 180°C i ca. 20-25 minutter.

 

Kartoffelmos med ramsløg

Skræl kartoflerne og kog dem sammen med ramsløgene.

Når kartoflerne er møre, tages de af varmen, moses og blandes forsigtigt med mælk og smør. 

Smag til med salt og peber.

 

Honningbagte rodfrugter

Rodfrugter skrælles og kommes på en bage plade,hvor honning og balsamico blandes godt i.

De bages herefter ca 30 min i ovnen ved 180° C. 

Vend rodfrugterne undervejs.

Kyllingekotelet med ramsløg kartoffelmos, kyllingecremesauce og bagte rodfrugt