Logo

Kotelet med honning braiserede persillerødder

4 portioner

Ingredienser

4 stk Danpo kyllingekoteletter

 

Honningbraiserede persillerødder

400 g skrællede persillerødder

3-4 kviste frisk timian

2-3 fed hakket hvidløg

1 spsk honning

1 spsk olivenolie

Salt, peber

1/4 dl hakkede marinerede soltørrede tomater

 

Tilberedning

Skær persillerødderne i tynde skiver på langs og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Læg de afdryppede persillerødder i et smurt ovnfast fad blandet med timian og hvidløg. 

Dryp persillerødderne med honning og læg kyllingekoteletterne oven på. Dryp til sidst med lidt olivenolie og sæt fadet i ovnen ved 200°C 20-25 min. til kyllingen er stegt. Pynt med soltørrede tomater og server evt.med brød. 

Kotelet med honning braiserede persillerødder