Logo

Minutfilet - saltimbocca

4 portioner

Ingredienser

4 stk. Danpo Minutfilet

1 pk. Parma skinke

1 bdt. Salvie

4 gulerødder

1 squash

500 g frosset spinat

Revet ost

Salt og peber, olie

4 stk. gulerødder – i tern

1 selleri/bladselleri - i tern

2 fed hvidløg

4 stk. tomater i tern

2 dl hvidvin

1 bouillonterning/kylling

400 g båndpasta

1 bundt persille

 

Tilberedning

Læg minutfilet fladt ud. Læg salvieblade på fileten, krydr med salt op peber og læg en skive parmaskinke omkring. Steg filetterne ved mellemvarme på begge sider – ca. 2-3 min. på hver side.

Sauter gulerødder og bladselleri i olie. Tilsæt hakket hvidløg, tomat og hvidvin. Rør det sammen og lad det koge ned. Tilsæt 3 dl vand og 1 bouillonterning. Lad det koge i ca. 10 min.

Kog pasta mør. Vend det kort i smør/olie på en pande og tilsæt persille og groft salt. 

Minutfilet - saltimbocca