Logo

Tropiske kålwraps

4 portioner

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet

4 store blade kål fx savoykål eller spidskål

1 rød peberfrugt

2 forårsløg

10 g rød chili

1 avokado

150 g ananas

2 stænger bredbladet persille

1 spsk karry

1 spsk rapsolie

Parmesanost

Salt og peber

 

Sådan gør du: 

Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Skyld kålbladene grundigt. Kog vand op i en gryde og blancher kålbladene meget kort heri. Skyl eller dyp dem straks i iskoldt vand og læg dem på køkkenrulle.

Rengør peberfrugt, forårsløg og chili. Skær peberfrugt, forårsløg, chili, avokado, ananas og persille i passende stykker.

Skær inderfileterne i strimler, krydr med karry, salt og peber og steg det på en pande i lidt olie.

Bland kyllingestykkerne med de udskårne grøntsager. Læg kålbladene på en tallerken og kom fyldet ovenpå.

Riv lidt parmesanost udover.

 

Tip: I stedet for kålwraps kan du også anvende tortillas,
– brug gerne fuldkornsversionen.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen

Tropiske kålwraps