Logo

Brombærwraps

4 portioner

Ingredienser

400 g kyllingefilet

25 g pinjekerner

3 halve syltede ferskner

100 g mozzarella

1 lille håndfuld basilikumblade

4 fuldkorns tortilla

Salt og peber

 

Syltede brombær

150 g brombær

1 spsk sukker

5 spsk mørk balsamico eddike

 

Sådan gør du: 

Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

 

Syltede brombær:

Forbered brombær dagen før. Rør sukkeret ud i balsamicoen og hæld det over brombærrene. Lad dem trække til næste dag, eller minimum 4 timer.

Rist pinjekerner gyldne i ovnen eller på en pande.
Skær ferskner i tern. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, steg dem på en pande og skær dem i tern.

Riv mozzarella i mindre stykker.

Kylling, pinjekerner, fersken, mozzarella og basilikumblade blandes til en salat og fyldes i tortillaerne sammen med de syltede brombær. Brug evt. væden som er tilbage fra brombærrene til dressing.

 

Tip: Du kan som alternativt også anvende frosne brombær.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen. 

Brombærwraps