Logo

Kartoffel pizza med kylling

4 portioner

Ingredienser

Bund

300 g. kartofler

2-3 spsk. rosmarin

3 æg

30 g. revet ost 

1 spsk. kartoffelmel

½ spsk. groft salt

 

Pynt

250 g. kyllingekebab

1 tomat

½ løg

20 g. revet ost

½ pk. rucola

 

Sådan gør du:

Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem. Tænd ovnen på 180°C.

Skræl og riv kartoflerne, hak rosmarin og bland det med æg, ost, kartoffelmel og salt.

Bred blandingen ud – cirka 1 cm tyk – på en bageplade, beklædt med bagepapir og bag bunden i ovnen cirka 25 minutter, til den er gylden og let sprød.

Skær tomat og løg i skiver. Kylling, løg og tomater lægges på bunden – og evt. lidt revet ost på toppen.

Bag i yderligere 10 minutter til osten er smeltet og gylden.

Top med skyllet rucola inden servering.

 

Tip: Du kan også lave disse som små madpakke pizzaer.
– de fungerer også super godt kolde.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen

Kartoffel pizza med kylling