Lækre friske forårsruller med karrystegt inderfilet, sesam og soya dip
Ingredienser
400 g inderfilet
1 spsk. kokosolie
1 tsk. rød karry pasta
Rispapirsruller
12 stk. rispapir
100 g fuldkornsnudler
2 peberfrugter
2 store gulerødder
½ agurk
1 avocado
200 g rød spidskål
1 lille bakke friske sukkerærter
1 dl saltede peanuts
4 spsk. friske koriander
Sesamdip
2 spsk. ristet sesamfrø
1 spsk. sesamfrø
1-2 spsk. limesaft
1 spsk. revet ingefær
1 fed presset hvidløg
½ dl. soya
1 tsk. Sesamolie
½-1 spsk. Brun farin
Soyadip
4 spsk. soya
½ frisk rød chili i tynde skiver
1 spsk. limesaft
½ spsk. friskrevet ingefær
1 fed finthakket hvidløg
Tilberedning
Steg inderfileterne på panden i kokosolie og rød karrypasta, 2-3 min. på hver side.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og skær grøntsagerne i tynde strimler. Hak peanuts og koriander groft.
Sesamdip
Blend alle ingredienser til en ensartet dip. Tilsæt lidt koldt vand, hvis den er for tyk.
Soyadip
Rør alle ingredienserne sammen.
Servering
Anret stegt inderfilet, grønsager, nudler, koriander og peanuts i små skåle eller på et fad. Hæld koldt vand i et stort rundt fad, f.eks. et tærtefad og anret arkene med rispapir ved siden af.
Læg et ark rispapir ad gangen i det kolde vand efter anvisning på pakken. Bred rispapiret ud og læg det ønskede fyld på midten i en bred stribe. Fold enderne ind og rul rispapiret sammen så stramt som muligt.
Server de friske forårsruller med sesamdip og soyadip, samt ekstra grøntsager.