Logo

Friske forårsruller med karrystegt inderfilet, sesam og soya dip

4 portioner

Lækre friske forårsruller med karrystegt inderfilet, sesam og soya dip

Ingredienser

400 g inderfilet

1 spsk. kokosolie

1 tsk. rød karry pasta

 

Rispapirsruller

12 stk. rispapir

100 g fuldkornsnudler

2 peberfrugter

2 store gulerødder

½ agurk

1 avocado

200 g rød spidskål

1 lille bakke friske sukkerærter

1 dl saltede peanuts

4 spsk. friske koriander

 

Sesamdip

2 spsk. ristet sesamfrø

1 spsk. sesamfrø

1-2 spsk. limesaft

1 spsk. revet ingefær

1 fed presset hvidløg

½ dl. soya

1 tsk. Sesamolie

½-1 spsk. Brun farin

 

Soyadip

4 spsk. soya

½ frisk rød chili i tynde skiver

1 spsk. limesaft

½ spsk. friskrevet ingefær

1 fed finthakket hvidløg

 

Tilberedning

Steg inderfileterne på panden i kokosolie og rød karrypasta, 2-3 min. på hver side.

Kog nudlerne efter anvisning på pakken og skær grøntsagerne i tynde strimler. Hak peanuts og koriander groft.

 

Sesamdip 

Blend alle ingredienser til en ensartet dip. Tilsæt lidt koldt vand, hvis den er for tyk.

 

Soyadip

Rør alle ingredienserne sammen.

 

Servering

Anret stegt inderfilet, grønsager, nudler, koriander og peanuts i små skåle eller på et fad. Hæld koldt vand i et stort rundt fad, f.eks. et tærtefad og anret arkene med rispapir ved siden af.

Læg et ark rispapir ad gangen i det kolde vand efter anvisning på pakken. Bred rispapiret ud og læg det ønskede fyld på midten i en bred stribe. Fold enderne ind og rul rispapiret sammen så stramt som muligt.

Server de friske forårsruller med sesamdip og soyadip, samt ekstra grøntsager.

Friske forårsruller med karrystegt inderfilet, sesam og soya dip