Logo

Suppe af kyllingeskrog

4 portioner

Ingredienser

Skroget fra en eller to hele kyllinger

1-2 kraftben

3-4 l vand

Suppeurter efter eget valg - fx: 

Porre, gulerødder, persillerod, løg

2-3 Laurbærblade

Et par kviste timian

Sorte peberkorn

 

Tilbehør

Ris eller brød

Tilberedning

Læg alle ingredienserne i en stor gryde, dæk med vand og bring i kog. Skum for urenheder og skru ned for blusset, så suppen blot bobler ganske stille og roligt.

Lad suppen simre i ca. 3 timer.

Sigt suppen og smag til med salt og peber.

Kog suppen op og tilsæt suppegrønt - fx skiveskårede gulerødder, selleri og porre, og kog i ca. 15 min.

Tilsæt kort før servering kød og melboller.

Server med kogte ris eller brød.

 

Tip: Du kan også koge en god fond af dit kyllingeskrog, eller pluk det sidste af kyllingen efter udskæring og brug det til en salat dagen efter.

Suppe af kyllingeskrog