Logo

Hel kylling med ratatouille

4 portioner

Lørdagskylling med ratatouille

Ingredienser

1 hel kylling

Olivenolie

Salt og friskkværnet peber

Ca. 500 g cherrytomater (gerne både gule og røde)

2 røde snackpebre

2 løg

1 squash

1/2 aubergine

2 spsk. timian

1 tsk. rosmarin

 

Tilbehør

Godt brød


Tilberedning

Tænd for ovnen og sæt den på 190° (varmluft).

Skær kyllingen i stykker. Pensl kyllingestykkerne med olie og drys med salt og peber.

Kyllingen kan også tilberedes hel.

Skær tomater i halve, snackpebre i ringe, løg i både og squash og aubergine i tern.

Vend alt med lidt olivenolie, salt, peber, timian og rosmarin.

Kom det i et fad med kyllingen. Sørg for at kyllingen eller kyllingestykkerne ligger øverst.

Sæt fadet i ovnen på en rist og steg det hele i 40 min.

Server med godt brød.

Hel kylling med ratatouille