Logo

Kylling i cocotte med rodfrugter og citronsky

Ingredienser

Hel Danpo kylling

2 citroner

3 gulerødder

1 persillerod

2 porrer

Olie til stegning

1 bundt timian

4 dl hønsebouillon

Majsstivelse

Groft salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør

Kartofler

 

Ingredienser

Krydr kyllingen, brun den på alle sider og læg den i en cocotte. 
Rens grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Sauter dem i lidt olie, tilsæt hønsebouillon samt saften fra citronerne og kog op.

Kom grøntsager og væde ved kyllingen, og steg det i ovn ved 180° C i ca. 60 min. til kyllingen er gennemstegt. Si væden fra cocotten over i en gryde og jævn den lidt med majsstivelse rørt ud i koldt vand. Kog op og smag til med salt og peber

Server med kartofler.

Kylling i cocotte med rodfrugter og citronsky