Logo

Helstegt kylling med bønner og æbler

4 portioner

Ingredienser

1 Hel Danpo kylling

1 citron i både

4-5 æbler

3 spsk. citronsaft

5-10 svesker

2 - 4 spsk. smeltet smør

2 tsk. kinesisk soja

Salt og hvid peber

 

Tilbehør

Kogte kartofler

Bønner

Brun sauce

Ribsgele

 

Tilberedning 

Krydr med salt og peber indeni og udenpå. Fyld kyllingerne med citron-, æblebåde og svesker. 

Pensel kyllingerne med en blanding af smør og soja, krydr med salt og peber. Steg dem ved 185° C nederst i ovnen i 1-1 1/2 time afhængig af størrelsen.

Skræl resten af æblerne, tag kernerne ud og del dem i halve. Kog dem let i vand med et par skefulde citronsaft i. Afkøl dem og pynt med ribsgele.

Server kyllingerne med kogte kartofler, sovs, bønner og kogte æbler fyldt med gelé.

Helstegt kylling med bønner og æbler