Logo

Enchiladas

4 portioner

Ingredienser

260 g. Danpo kyllingefilet

100 g groft hakkede rosiner

100 g hakkede grønne oliven

100 g hakkede mandler

200 g hakkede, kogte Kidney beans

8-10 stk. Tortillas

 

Tomatsauce

l ds. flåede tomater

150 gr. finthakket løg

30 gr. hakket chili uden kerner

2 fed hvidløg

1 stk. anis

 

Salsa Bandera

5 finthakket tomater

200 gr. finthakket løg

50 gr. finthakket grøn chili

50 gr. friskhakket koriander

Limesaft efter behov

Salt

 

Tilberedning

Kødet skæres i små stykker. Løg, chili og hvidløg sauters af uden at brune, tilsæt anis og tomat. Lad det hele koge lidt tykt, bland herefter rosiner, oliven, mandler og kidney beans i saucen og lad det simre i 10 min.

Saucen hældes ud på tortillas som drysses med kyllingekødet. De rulles stramt og bages i ovnen i 15 min. ved 180°C. Serveres med Salsa Bandera og blandet salat.

Alle ingredienser til salsa bandera blandes sammen og
salsa’en smages til.

Enchiladas