Logo

Kyllingefilet med æble- og rødløgschutney, fennikel og ristede kartofler

4 portioner

Ingredienser

4 stk Danpo kyllingefileter

Smør og olie til stegning

3 æbler (skrællet og skåret i skiver)

2 rødløg (skåret i skiver)

3 spsk. brun farin

3 spsk. eddike

1 rød chili (finthakket)

1 tsk fint skåret rosmarin

Salt

1-2 spsk majsstivelse 

2 fennikel

600 g kartofler

Olivenolie

2 forårsløg (skåret i skiver)

 

Tilberedning

Krydr fileterne med salt og peber og steg dem i olie og smør. 

Kog eddike og brun farin sammen med chili, tilsæt æbler og kog i cirka 5 minutter, tilsæt herefter løg og lad det koge op.

Smag til og jævn med majsmel blandet med en smule vand.

Skær fennikel i små skiver og læg dem på en plade med kartoflerne. Krydr med salt og peberog dryp med olivenolie. 

Steg det i ovn en ved 185° ca 35 minutter. Top med forårsløg

Kyllingefilet med æble- og rødløgschutney, fennikel og ristede kartofler