Logo

Lynstegt kinesisk kylling med sød sesam-sojasauce med chili

4 portioner

Ingredienser

4 stk Danpo kyllingefileter

1 spsk. sesamolie til stegning

2 fed hvidløg

1/4 dl fintrevet ingefær

100g snittede shitake svampe

150g små broccolibuketter

1 bdt. forårsløg

1/4 dl sojasauce

1/4 dl tør sherry

Salt, peber

 

Sød sesam-sojasauce med chili

3 spsk. sojasauce

2 spsk. tør sherry

1 spsk. farin eller rørsukker

1/2 tsk. sesamfrø eller mørk ristet sesamolie

1/2 tsk. knust chili (sambal oelek)

 

Tilbehør

Ris eller nudler

 

Tilberedning

Skær fileterne i strimler og lynsteg dem i 2 min. i sesamolie tilsat hvidløg og ingefær og læg til side. Lynsteg shitake svampe og broccolibuketterne 4 min. Tilsæt forårsløg, kyllingestrimler, soja og sherry og lynsteg endnu 2 min.
Smag til med salt og peber.

Rør alle ingredienserne til sød sesam-sojasauce med chili sammen, til sukkeret er opløst. Smag til med sukker, chili og salt.

Server med ris eller nudler.

Lynstegt kinesisk kylling med sød sesam-sojasauce med chili