Logo

Cremet kyllingesuppe

4 portioner

Smagfuld og saftig dansk kylling fra Danpo.

Ingredienser

500 g kogt kyllingekød - evt. filet

1 helt hvidløg

Lidt olie

1 liter klar kyllingesuppe / kyllingeboullion

2,5 dl. fløde

100 g flødeost naturel

250 g helbladet spinat

250 g majs


Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C og del hvidløgsfeddet i to. Smør skærefladerne med olie og bag dem i ovnen i 15 min. til de er møre og har fået lidt farve.

Kog i mellemtiden suppen op og tilsæt fløde og flødeost.  

Lad suppen simre i 15 min. og smag den til med salt og peber.

”Smut” de bagte hvidløgsfed fra skallerne og mos dem med en gaffel. Kom hvidløgsmos i suppen.

Tilsæt kogt kylling, skåret i strimler eller ”revet” i mindre stykker, spinat og majs.

Lad suppen koge op og lad den simre 10 min. med fyldet i.

Server evt. med groft brød.

 

Tip: Koger du suppe af en hel kylling, kan du anvende resten af kødet til en lækker hønsesalat. 

Cremet kyllingesuppe