Logo

Sprød salat med spidskål, kylling og cashewnødder

4 portioner

Nem og enkelt spidskålsalat med kylling marineret i paprika, honning og salt. Top salaten med cashewnødder og et drys mynte og koriander.

Ingredienser

4 kyllingebrystfilet
1 spsk. flydende honning
1 tsk. sød paprika
½ tsk. salt

30 g cashewnødder

1 lille spidskål
1 bundt mynte
1 bundt koriander

1 spsk. sennep
4 spsk. mayonnaise
Olivenolie
3 spsk. lunkent vand

Tilberedning

Tænd ovnen på 200°C.

Bland honning og paprika med 1 tsk. salt og mariner kyllingebrystfileterne heri. Kom dem i den varme ovn og lad dem stege i 25 minutter, eller til de er gennemstegte.

Tag en pande og steg cashewnødderne på den tørre varme pande, til de får farve. Pas på, pludseligt går det hurtigt.

Hak imens spidskål og urter fint. 

Rør sennep, mayo og olivenolie til en dressing. Kom lunkent vand i og rør op. Tilsæt mere væske, til dressingen får den ønskede konsistens.

Bland spidskålen med dressingen.

Skær fileterne i flotte skiver.

Kom spidskålen på et fad og læg kyllingefileterne ovenpå. Drys med urter og nødder og server straks.


Tip
:
Prøv at skifte koriander ud med persille, kørvel eller endda mynte.

 

Sprød salat med spidskål, kylling og cashewnødder