Logo

Kyllingelår stegt med majroer & gulerødder i hvidvinssky

4 portioner

Saftig og smagfuld dansk kylling fra Danpo.

Ingredienser

4 Danpo hele kyllingelår

Salt, peber 

400g små majroer 

400g skrællede gulerødder 

1 tsk. knuste enebær 

75 g pancetta eller bacon i skiver 

11/2 dl tør hvidvin 

1 spsk. olivenolie 

10 salvieblade 

50g sorte soltørrede oliven

 

Tilbehør:

Brød, ris, kartofler eller kartoffelmos

 

Tilberedning

Læg kyllingelårene i en smurt bradepande og krydr med salt og peber. Halver de største majroer og skær gulerødder i kvarte på langs.

Læg grønsagerne i bradepanden sammen med kyllingelårene og drys med enebær. Dæk kyllingestykkerne med pancetta, hæld hvidvin ved, dryp grønsagerne med olivenolie og drys med salvieblade. Sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.

Server med brød, ris eller kartofler.

Kyllingelår stegt med majroer & gulerødder i hvidvinssky