Logo

Biksemad med kyllingelever

4 portioner

Ingredienser

500 g kyllingelever i tern

Olie till stegning

4 stk. kartofler

2 stk. søde kartofler

1 stk. bladselleri

2 stk. pastinak

100 g rodselleri

2 stk. gulerødder

3 stk. fed hvidløg

Salt og peber

1 bundt persille

 

Tilberedning

Rens, skræl og skær alle grøntsagerne i små stykker. 
Skær kyllingelever i tern, varm lidt olie på en pande og steg kyllingeleveret til det får en flot farve. Krydr med salt og peber.

Læg kødet på en tallerken, og svits grøntsagerne på panden til det får en flot farve og begynder at blive bløde.

Krydr med salt og peber.

Bland kyllingelever med grøntsagerne og strø persille hen over.

Server med rødbeder, spejlæg og brød.

Velbekomme !

Biksemad med kyllingelever