Logo

Inderfilet på spyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og lækkert brød

4 portioner

Danske kyllingespyd fra Danpo er en hel inderfilet.

Ingredienser

12 Danpo inderfilet på spyd

1 dl hakket persille

2 spsk. valnødder

2 spsk. revet parmesan

1 dl olie

1 tsk. citronsaft

2 dl creme fraiche

Salt og friskkværnet peber

2 stk. hjertesalat

100 g rød snackpeber

2 tomater

1 dl oliven 

 

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning:

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

 

Pesto: 

Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.

 

Cremet peberdip:

Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.

 

Salat: 

Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.

Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.

Inderfilet på spyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og lækkert brød