Danske kyllingespyd fra Danpo er en hel inderfilet.
Ingredienser
12 Danpo inderfilet på spyd
1 dl hakket persille
2 spsk. valnødder
2 spsk. revet parmesan
1 dl olie
1 tsk. citronsaft
2 dl creme fraiche
Salt og friskkværnet peber
2 stk. hjertesalat
100 g rød snackpeber
2 tomater
1 dl oliven
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning:
Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Pesto:
Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.
Cremet peberdip:
Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.
Salat:
Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.
Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.