Logo

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler

Ingredienser

5 stk. Danpo kyllingefiletter

Smeltet smør

Seasalt

 

Lun grønkålssalat

25 g smør

½ tsk. stødt kanel

250 g snittet grønkål

100 g hakkede mandler med skal

250 g æbler i tern eller groft hakket

1 spsk. flydende honning

Salt og peber

 

Tilbehør

800 g kogte kartofler

½ liter brun sauce

 

Tilberedning

Steg kyllingefileter efter anvisning på pakken i smeltet smør, drys med seasalt.

Lun en sautepande og smelt smørret til det bruser, kom kanel på. Kom grønkål i og sauter i et par min.
Kom mandler og æbler ved, smag til med flydende honning, salt og peber.

Server kyllingefiletter med lun grønkålssalat, brun sauce og kartofler.

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler