Logo

Karrysuppe med kylling og fregola pasta

4 portioner 30 min

Nem og lækker opskrift på suppe fyldt med grøntsager og små stykker kylling. Suppen har en mild smag af karry og er godt mættende. Suppen kan bruges som både forret eller hovedret.

Ingredienser

250 g kylling inderfilet
2 spsk. olivenolie
2 tsk god karry
1 løg
2 gulerødder
1 persillerod
1 1/2 liter bouillon
2 stilke bladselleri
1 porre
1 1/2 dl fregola pastakugler
1-2 tsk. lys miso
1 spsk. citronsaft
1 lille bdt. dild
1 spsk. hakkede pistacienødder

Evt. brød

 

TILBEREDNING

Skær kylling inderfileterne i mindre stykker.

Rist karry i olivenolie til det dufter. Hak imens løget og skær skrællet gulerod og persillerod i mindre stykker. Svits grøntsagerne i gryden og kom bouillon ved. Lad det simre 10 min.

Snit bladselleri og porre. Kog fregola pastakugler i letsaltet vand i 12 min. og dryp af.

Kom kylling, porre og bladselleri i gryden sammen med miso og citronsaft og kog 3 min. Tilsæt fregola og kog i yderligere 3 min.

Smag suppen til og server den rygende varm med dild og hakkede pistacienødder på toppen sammen med lunt brød. 






 

 

 

 

Karrysuppe med kylling og fregola pasta