Sprøde rispapirruller med krydret hakket kylling og grøntsagsfyld er en flot og farverig anretning. Rispapiret smøres med krydrede kyllingekød og steges først på kødsiden og derefter på rispapirs siden. Rul dem straks sammen omkring grøntsagsstavene og del den i tre. Server med chilidip.
Ingredienser
Kylling
400 g hakket kylling
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 stilk citrongræs
1 spsk. fiskesauce
1/4 dl frisk koriander
1/2 dl sesamfrø – lyse og sorte
8 stk. rispapir
Olie til stegning
Grøntsager
2 gulerødder
100 g kinaradise
2 skoleagurker
1 bdt. forårsløg
Sprød salat
Ærteskud
Koriander
Chilidip
1/2 dl sød chilisauce
1/4 dl hoisinsauce
2 spsk. limesaft
1 spsk. sesamolie
1 spsk. fiskesauce
Tilbehør
Edamamebønner
Salt og sesam
TILBEREDNING
Rør hakket kyllingekød sammen med knust hvidløg, finthakket chili, finthakket citrongræs, fiskesauce og finthakket koriander.
Riv gulerødder og kinaradise i strimler og skær agurk samt forårsløg i stave.
Smør kyllingekødet ud på rispapiret i et meget tyndt lag og drys med sesam. Steg først på kødsiden 2 min. ved god varme og dernæst 1 min. på rispapirs siden til det bobler lidt i kanten. Rul dem straks sammen enkeltvis med sprød salat, ærteskud og grøntsagerne og del hver rulle i tre.
Lav en dip af chilisauce, hoisinsauce, limesaft, sesamolie og fiskesauce og server det til rullerne.
Server rispapirrullerne med edamamebønner drysset med salt og sesam.