Ingredienser
800 g Danpo spareribs
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
Salt og peber
Olie til pensling
Mexicansk salsa
1-2 dåser kidney bønner i saltlage
1 rødløg
2 røde chili uden kerner
2-3 avocado
1/4 dl. citronsaft
1/4 dl. olivenolie
1 bundt frisk koriander
Tilberedning
Krydr kyllingespareribs med en blanding af paprika, koriander, salt og peber. Grill spareribsene indirekte i ca. 30 minutter i en kuglegrill.
Skyl bønnerne i vand og sæt dem til afdrypning. Skær rødløg og chili i tynde strimler. Skær avocadokødet i grove tern og vend det straks i en marinade af citron og olivenolie.
Tilsæt de øvrige ingredienser, drys med koriander og smag til med salt og peber. Server salsaen til kødet sammen med lunt brød eller tortillas.
Tip: Spareribs kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen ca. 25 min. ved 200°C