Logo

Spareribs med mexicansk salsa

4 portioner

Ingredienser

800 g Danpo spareribs

2 tsk. paprika

1 tsk. stødt koriander

Salt og peber

Olie til pensling

 

Mexicansk salsa

1-2 dåser kidney bønner i saltlage

1 rødløg

2 røde chili uden kerner

2-3 avocado

1/4 dl. citronsaft

1/4 dl. olivenolie

1 bundt frisk koriander

 

Tilberedning

Krydr kyllingespareribs med en blanding af paprika, koriander, salt og peber. Grill spareribsene indirekte i ca. 30 minutter i en kuglegrill.

Skyl bønnerne i vand og sæt dem til afdrypning. Skær rødløg og chili i tynde strimler. Skær avocadokødet i grove tern og vend det straks i en marinade af citron og olivenolie.

Tilsæt de øvrige ingredienser, drys med koriander og smag til med salt og peber. Server salsaen til kødet sammen med lunt brød eller tortillas.

Tip: Spareribs kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen ca. 25 min. ved 200°C

Spareribs med mexicansk salsa