Logo

Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler

4 portioner

Ingredienser

24 stk. nuggets

1 spsk. kokosolie

1 spsk. karry

6 dl. kogte ris

1 tsk. salt

1 lille rød peberfrugt

4 spsk. rosiner

1 fennikel

2 spsk. æblecidereddike

2 spsk. flydende honning

1 dl. mandler

1 tsk. salt

4 spsk. persille


Tilberedning: Steg nuggets efter anvisning på emballagen.

Smelt kokosolie i en gryde, tilsæt karry og svits af i ca. 1-2 minutter ved høj varme. Tilsæt ris og salt, og steg det med i 3-4 minutter.

Skær peberfrugt i små tern og steg dem med risene, ca. 1 minut. Tilsæt til sidst rosiner, og tag gryden af varmen. 

Snit fennikel i ultra tynde skiver og læg skiverne i en blanding af æblecidereddike og honning.

Læg mandlerne i en si og skyl dem med kogende vand. Læg dem i en frysepose sammen med salt, og ryst det godt rundt, så saltet bliver fordelt. Bred mandlerne ud på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ca. 10 minutter ved 125º. Lad dem afkøle let.

Server Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel og salte mandler, og pyt med persille.

Nuggets med karrystegte ris, marineret fennikel samt salte mandler